Suoraan sivun sisältöön

Kulttuuriosuuskunta Komeetta

Vuonna 1997 perustettu Komeetta on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kulttuuriosuuskunnista. Alun perin osuuskuntamme pyrki helpottamaan sen ensimmäisinä jäseninä olleiden esiintyvien taiteilijoiden työllistymistä. Noista vuosista jäsenmäärämme on kasvanut yli sataan.

Nykyinen kulttuurikäsityksemme on laaja ja avoin. Toimialaamme kuuluvat monet olemiseen ja asumiseen, viestintään, viihtymiseen, hoivaamiseen ja kasvamiseen liittyvät alat. Jäsenistämme löydät niin kulttuurin, taiteen, kirjoittamisen, käsityöalan, tietotekniikan, rakennusalan kuin hoiva-alankin ammattilaiset.

Komeetan liikevaihto on kasvanut alkuaikojen muutamasta tuhannesta nykyiseen yli puoleen miljoonaan euroon. Komeetan sisällä toimii seitsemän eri aputoiminimeä. Näiltä kotisivuiltamme löydät niiden ja yksittäisten jäsentemme esittelyt ja yhteystiedot.

Komeetassa asiakkaan ja työntekijän tyytyväisyys on tärkempää kuin voiton maksimointi. On hyvä idea pestata komeettalainen!

Esittelyssä komeettalainen

Tellu Turkka

Helena Virtain on komeettalainen vuodesta 2007. Hän on viestinnän ammattilainen. Lue lisää!

Kulttuuriosuuskunta Komeetta Facebookissa

Tykkää Komeetasta Facebookissa!

web design: kulttuuritiedotus.fi

Helena Virtain

Helena Virtain

"Vaihdelkaa toimintatapaa. Uudistukaa taitavasti ja luontevasti."

Olen viestinnän ja valmentavan konsultoinnin ammattilainen ja monialainen kouluttaja. Tekstiä olen saanut suunnitella ja toimittaa jo parinkymmenen vuoden ajan. Olen kirjoittanut esitteitä, tehnyt juttuja ja haastatteluja, laatinut asiatekstejä, raportteja ja viestintäsuunnitelmia sekä keksinyt sloganeita ja nimiä.

Asiakkaani edustavat useita toimialoja, erityisen tutuiksi ovat päässeet Tampereen seutu kaikkinensa, matkailu, sote-ala ja teknologia-ala. Olen toiminut kouluttajana myös useissa hankkeissa.

Asiakasyhteistyöni on pienimuotoista tai mittavaa, fokuksessa voi olla yksi selkeä asia, monimutkaisen oleellistaminen, ideointi tai kokonaisprojektointi.

Työni lisäksi sydäntäni lähellä ovat vapaaehtoinen kriisi- ja tukityö, kissamme Filius, tiede, improvisointi, reseptitön ruuanlaitto, pulmatehtävät ja ristikot sekä Tampereen ihana kaupunkiluonto.

Komeettalainen minusta tuli vuonna 2007. Vuonna 2012 toimin Specian (AEK, Akava) viestintätyöryhmässä.

Pestaa komeettalainen!

Komeetta-logo

1. Etsi Jäsenet ja toimialat -sivulta tehtävääsi sopiva ammattilainen.

2. Ota yhteyttä Komeetan toimistoon ja kerro, mitä työtä olisit teettämässä ja kuka mielestäsi siihen sopisi parhaiten. Toimisto vastaa puheluihin numerossa 040 769 1918 maanantaista perjantaihin kello 9.00-12.00.

3. Työn/tehtävän/palvelun toteuduttua toimisto laskuttaa tehdystä työstä. Muistathan mahdollisuuden kotitalousvähennykseen siihen oikeuttavissa töissä!

4. Voit myös lähettää Komeetalle viestin jokaisen sivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.